Hledání v databázi receptů

Diskusní fórum - Téma: Založ kuchařku.

Příspěvků: 1-5 z celkem 5   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 
11.10.2011, 20:29:43 Okruh: Pokec o čemkoliv > Téma: Založ kuchařku.
(Odpověď na příspěvek vložený 05. 10. 2011, 16:26:50 uživatelem Martin administrátor)
smid_petr

Předmět: Počet kuchařek
Kuchařek jsem si nějak nevšímal, ale připadá mně, že by nemusely být recepty vypsané v kuchařce celé - mohl by tam být třeba odkaz na recept, autor a nějaké to zařazení receptu. A šlo by do receptu přidat seznam kuchařek, ve kterých jsou?

08.10.2011, 13:14:39 Okruh: Pokec o čemkoliv > Téma: Založ kuchařku.
(Odpověď na příspěvek vložený 05. 10. 2011, 16:26:50 uživatelem Martin administrátor)
žena JanaB

Fotka uživatele
Začala jsem si již zakládat kuchařky podle druhů jídel. Vyhovuje mi, jak je to nastavené, jsem spokojená. Rychlejší a jednodušší už to snad ani nemůže být.potlesk palec

05.10.2011, 21:29:18 Okruh: Pokec o čemkoliv > Téma: Založ kuchařku.
žena JanaB

Fotka uživatele
:smile: Pro lepší orientaci by se mohlo po kliknutí na KUCHAŘKA zobrazit autoři kuchařek. Např. moje po rozkliknutí a tam názvy kuchařek založené podle druhů. Pokud budu mít více druhů pokrmů, např. sladké, slané, maso, polévky apod. Takto si třeba někdo může vybírat recepty podle autora receptů a druhu jídla. Možností je mnoho, tak snad ještě někdo další dá lepší. :smile: Mělo by to být hlavně jednoduché. :smile: Se založením kuchařek si ráda počkám.

05.10.2011, 16:26:50 Okruh: Pokec o čemkoliv > Téma: Založ kuchařku.
(Odpověď na příspěvek vložený 04. 10. 2011, 23:24:23 uživatelem JanaB)
muž Martin administrátor

Fotka uživatele
Jani, počet kuchařek není nijak omezen, právě proto, aby si člověk mohl recepty uspořádat co nejpřehledněji. Jinak mně samotnému kuchařky připadají trochu nedořešené, takže za každý námět pro zlepšení jejich funkce, případně přehlednosti budu vděčný pozdrav pozdrav pozdrav

04.10.2011, 23:24:23 Okruh: Pokec o čemkoliv > Téma: Založ kuchařku.
žena JanaB

Fotka uživatele
Předmět:
Kolik kuchařek si mohu založit? Chtěla bych si recepty rozdělit na slaná a sladká jídla. Je to možné?

Příspěvků: 1-5 z celkem 5   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Témat: 1-1 z celkem 1   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Téma

Autor posledního

Poslední příspěvek

Založ kuchařku. (okruh: Pokec o čemkoliv)smid_petr11.10.2011, 20:29:435

Témat: 1-1 z celkem 1   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

Vyhledávání ve fóru:

Tématické okruhy: