Hledání v databázi receptů

Diskusní fórum - Téma: Vkládání receptů

Příspěvků: 1-5 z celkem 5   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 
02.12.2011, 17:39:45 Okruh: O webu > Téma: Vkládání receptů
(Odpověď na příspěvek vložený 20. 11. 2011, 01:15:40 uživatelem tapírek)
žena JanaB

Fotka uživatele
Předmět: Recepty bez fotky
Nelíbí se mi recepty, kde je uvedeno plno ingrediencí a žádná váha, nebo objem. Každý, kdo vloží takový recept si asi neuvědomuje, že se podle takového receptu nedá vařit. :-( Začátečník ve vaření si takový recept určitě nevybere. :-(
Každý, kdo píše recept, tak by si měl zkontrolovat napsaný text, než ho vloží.;-) Některé recepty mají tolik pravopisných chyb:-D :smile:

20.11.2011, 01:15:40 Okruh: O webu > Téma: Vkládání receptů
(Odpověď na příspěvek vložený 17. 11. 2011, 17:09:14 uživatelem Martin administrátor)
žena tapírek

Fotka uživatele
Tak jsem si myslela, že bych mohla každý den vložit jeden recept, ale asi to budu zvládat jenom o víkendech, protože mi napsání receptu trvá přibližně půl hodiny a v týdnu chodím z práce ještě cvičit a domů přijdu docela utahaná, takže nemám na počítač ani náladu ...

17.11.2011, 21:29:15 Okruh: O webu > Téma: Vkládání receptů
(Odpověď na příspěvek vložený 17. 11. 2011, 17:09:14 uživatelem Martin administrátor)
žena tapírek

Fotka uživatele
Děkuji za pochvalu, snažím se psát co nejlépe a fotky určitě dodám hned po příštím uvaření. :smile:

17.11.2011, 17:09:14 Okruh: O webu > Téma: Vkládání receptů
(Odpověď na příspěvek vložený 17. 11. 2011, 14:53:35 uživatelem tapírek)
muž Martin administrátor

Fotka uživatele
Vložení receptu bez fotky určitě nevadí, obzvláště, když fotku následně doplníš, až budeš mít uvařeno a vyfoceno ;-) Jinak jsem koukal na Tvé recepty a musím pochválit - hezky napsáno a ta husa určitě moc chutnala palec pozdrav

17.11.2011, 14:53:35 Okruh: O webu > Téma: Vkládání receptů
žena tapírek

Fotka uživatele
Předmět:
Chtěla jsem se zeptat, nevadí, když budu vkládat i recepty bez fotek nebo mám vždycky s receptem počkat, až ho zrovna uvařím a dát i s fotkou? Mně nikdy nenapadlo jídla fotit, tak nemám fotky v zásobě, ale zjistila jsem, že tu chybí recepty na celkem známá jídla, která zároveň ráda vařím, tak bych občas nějaký přidala, když bude čas a nálada :-)

Příspěvků: 1-5 z celkem 5   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Témat: 1-1 z celkem 1   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Téma

Autor posledního

Poslední příspěvek

Vkládání receptů (okruh: O webu)JanaB02.12.2011, 17:39:455

Témat: 1-1 z celkem 1   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

Vyhledávání ve fóru:

Tématické okruhy: