Hledání v databázi receptů

Buřty v remuládě - recept

Buřty v remuládě jsou vhodné jako studená večeře nebo i chuťovka k pivu. Máte-li rádi utopence, buřty v remuládě mohou být zajímavou alternativou a určitě si na takto připravených buřtech pochutnáte.


Zařazení:
Recepty na B, Hlavní jídla, Uzeniny
Kuchyně:
česká
Počet osob:
4
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

500 g buřtů
1 lžíce hořčice
2 lžíce kečupu
1 lžíce sojové omáčky
2 lžíce oleje
3 cibule
1 sklenice kyselých okurek
1 majonéza
pepř

Postup:

Buřty si nakrájíme na půlkolečka a dáme do misky, přidáme majonézu, nadrobno nakrájené okurky a pepř. Nakrájíme cibuli na půlkolečka a dáme stranou. Ze zbytku ingrediencí připravíme směs, kterou povaříme asi 2 minuty. Do hotové směsi nasypeme cibuli a necháme vychladnout. Vychladlou remuládou zalijeme připravené buřty se směsí. Buřty v remuládě necháme odležet a podáváme studené s pečivem.



O receptu Buřty v remuládě
vloženo dne:
upraveno dne: 15.12.2013
zobrazeno: 645x, uvařeno: 1x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 4.5
Počet hodnocení: 6
Nejlepší: 5Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 3




Komentáře návštěvníků k receptu na Buřty v remuládě


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Buřty v remuládě:

Buřty v pivě
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Buřty mexiko
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Zapečené buřty po staročesku
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Buřty na pivu
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Buřty ve slaninovém županu
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší