Hledání v databázi receptů

Utopenci s worcesterem - recept

Zařazení:
Recepty na U, Předkrmy
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

50 dkg kabanosu, buřtů nebo špekáčků
4 větší cibule

Nálev:
4 lžíce octa
4 lžíce oleje
4 lžíce plnotučné hořčice
4 lžíce worcesteru
4 lžíce kečupu
8 lžic vody
1/2 lžičky chilli
sůl a pepř
papriku

Postup:

Uzeninu a cibuli nakrájíme na kolečka. Narovnáme do sklenice (asi do poloviny), zalijeme nálevem, zbylou uzeninu s cibulí lžící utlačíme, dolijeme nálevem a sklenici uzavřeme.

Nálev:
Ocet, olej, hořčici, worcester, kečup a vodu povaříme za stálého míchání na mírném ohni, přidáme půl lžičky chilli, sůl, pepř, papriku (podle chuti).

Když vznikne hladká hmota, teplá se nalije na uzeninu.
Po vychladnutí můžeme konzumovat, ale chutnější je až za několik dnů (2-4 dny), kdy se v chladu uleží, když ji ale nesníte.



O receptu Utopenci s worcesterem
vloženo dne:
upraveno dne: 04.09.2010
zobrazeno: 292x, uvařeno: 2x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 4
Počet hodnocení: 1
Nejlepší: 4Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 4




Komentáře návštěvníků k receptu na Utopenci s worcesterem


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Utopenci s worcesterem:

Beanovi utopenci
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Domácí utopenci
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Pikantní utopenci
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Rychlí utopenci i.
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Žižkovští utopenci s hořčicí a česnekem
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Utopenci v pivnim nalevu
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Rychlí utopenci
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Utopenci
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Utopenci naložení v majonéze
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Cuketoví utopenci
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Utopenci z točeného salámu
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Utopenci podle Martina KohoutaUtopenci podle Martina Kohouta
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Utopenci a la jamajka
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Utopenci v ohavném nálevu
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Utopenci s feferonkou
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší