Hledání v databázi receptů

Athénská jehla - recept

Zařazení:
Recepty na A, Hlavní jídla, Vepřové maso
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

400 g vepřového libového masa
1 lžíce koření gyros
1 lžíce oleje
sůl
máslo
2 cibule
2 papriky
slanina
hladká mouka
2 rajčata
1 citron

Postup:

Maso nakrájíme na kostky, posypeme kořením, promícháme s olejem a necháme půl hodiny odpočinout. Na jehlu navlékáme střídavě maso, cibuli, slaninu, kousky papriky. Jemně poprášíme moukou a opékáme v rozpáleném oleji. Do výpeku vložíme nakrájená rajčata a podusíme je. Jehly přeléváme podušenými rajčaty, zdobíme plátkem citronu a podáváme s rýží nebo bramborami.



O receptu Athénská jehla
vloženo dne:
upraveno dne: 07.09.2010
zobrazeno: 791x, uvařeno: 215x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 3
Počet hodnocení: 3
Nejlepší: 5Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 2




Komentáře návštěvníků k receptu na Athénská jehla


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Athénská jehla:

Smažená salámová jehla se sýrem
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Rychlá jehla
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Sýrová jehla
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Rychlá sýrová jehla
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší