Hledání v databázi receptů

Pstruh po sicilsku - recept

Zařazení:
Recepty na P, Hlavní jídla, Ryby
Počet osob:
4
Doba přípravy:
40 minut
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

4 pstruzi
2 lžíce citronové šťávy
3 lžíce sardelové pasty
3 lžíce rajčatového protlaku
4 stroužky česneku
sůl
mletý pepř
2 lžíce mouky
olivový olej na pečení
nasekaná petrželka
čerstvá zelenina jako příloha

Postup:

Sardelovou pastu si smícháme s rozetřeným česnekem, nahrubo nasekanou petrželkou a rajským protlakem. Očištěné a vykuchané pstruhy opláchneme, osušíme a zakápneme citronovou šťávou. Pstruhy opepříme, osolíme, poprášíme moukou a obalíme v připravené směsi. Obalené pstruhy vložíme na misku z varného skla s rozehřátým olejem, pečeme je v rozehřáté troubě. Při pečení pstruhy na míse obrátíme, pak je rozdělíme na talíře a polijeme šťávou z výpeku. Pstruhy po sicilsku podáváme s bílým pečivem a čerstvou zeleninou.



O receptu Pstruh po sicilsku
vloženo dne:
upraveno dne: 28.10.2011
zobrazeno: 455x, uvařeno: 1x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 4
Počet hodnocení: 1
Nejlepší: 4Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 4




Komentáře návštěvníků k receptu na Pstruh po sicilsku


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Pstruh po sicilsku:

Mandlový pstruh
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Dušený pstruh s limetkou
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Pstruh podle hlubockého baštýře
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Pstruh na grilu
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Grilovaný pstruh na másle
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Pečený pstruhPečený pstruh
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Pstruh na slanině
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Pečený pstruh na máslePečený pstruh na másle
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Pečený pstruh Venuše
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Pstruh po mlynářsku
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Pstruh na švýcarský způsobPstruh na švýcarský způsob
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší