Hledání v databázi receptů

Lín namodro - recept

Zařazení:
Recepty na L, Hlavní jídla, Ryby
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

1 lín (asi 800g)
200 g kořenové zeleniny
větší cibule
nové koření
celý pepř
bobkový list
tymián, 1/4 l octa
sůl
500 g sterilovaného celeru
1 láhev sterilovaných fazolek
3 rajčata
citrón

Postup:

Hlavu a ploutve neodstraňujeme, lína v pekáči přelijeme horkým octem. V jiné nádobě uvaříme na plátky nakrájenou kořenovou zeleninu, celý pepř, nové koření, bobkový list a tymián. Z ryby odstraníme ocet, přidáme zcezený vývar se zeleninou a zvolna vaříme na mírném ohni asi 12 minut, pak rybu opatrně vyjmeme, břišní dutinu vyplníme zmačkaným alobalem a lína dáme na plochou, podlouhlou mísu, rybu obložíme sterilovaným celerem, zelenými fazolkami ve sladkokyselém nálevu, nakrájenými rajčaty a plátky citrónu.



O receptu Lín namodro
vloženo dne:
upraveno dne: 07.09.2010
zobrazeno: 355x, uvařeno: 6x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 4
Počet hodnocení: 1
Nejlepší: 4Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 4




Komentáře návštěvníků k receptu na Lín namodro


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Lín namodro:

Lín s koprovou omáčkou
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší