Hledání v databázi receptů

Feferonová pasta - recept

Zařazení:
Recepty na F, Zavařování
Doba přípravy:
40 minut
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

400 g feferonů
6 stroužků česneku
2 lžíce octa
1 lžička soli
350 ml kečupu

Postup:

Feferonovou pastu vyrábíme z celých feferonek, z nichž pouze odstraníme stopky. Jadřince, které obsahují velké procento pálivých látek určitě necháváme. Feferonky zbavené stopek nejdříve povaříme přibližně 10 minut. Poté je scedíme a rozmixujeme spolu s česnekem, octem, solí a kečupem. Feferonovou pastu dáme do hrnce a krátce provaříme. V tuto chvíli již můžeme začít plnit skleničky (doporučuji použít co nejmenší (ideální jsou skleničky od malé dětské výživy). Naplněné skleničky uzavřeme a deset minut sterilizujeme.



O receptu Feferonová pasta
vloženo dne:
upraveno dne: 06.04.2011
zobrazeno: 1622x, uvařeno: 10x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 4.3125
Počet hodnocení: 16
Nejlepší: 5Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 1




Komentáře návštěvníků k receptu na Feferonová pasta


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Feferonová pasta:

Pasta con petržel
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Tunak pasta
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší