Hledání v databázi receptů

Pstruh na grilu - recept

Zařazení:
Recepty na P, Hlavní jídla, Ryby
Počet osob:
4
Doba přípravy:
50 minut
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

4 menší pstruzi
4 stroužky česneku
2 silnější pórky
100 g eidamu
citrónová šťáva
mletá sladká paprika
mletý pepř
sůl
petrželka

Postup:

Všechny pstruhy očistíme od šupin, vykucháme a opláchneme studenou vodou. Dále utřeme česnek a smícháme jej se solí, pepřem. Touto směsí vymažeme vnitřek pstruhů a povrch pokapeme citrónovou šťávou. Takto připravené pstruhy necháme přibližně hodinu odpočinout a zatím si nakrájíme na slabé kroužky pórek, který následně promícháme s větší částí nastrouhaného eidamu a petrželkou nasekanou najemno. Tuto směs použijeme jako nádivku, kterou vycpeme břicha pstruhů, která následně uzavřeme kovovou jehlou. Plněné pstruhy lehce pomažeme olejem a grilujeme přibližně 10 minut z každé strany. Poté jednu stranu posypeme zbytkem strouhaného eidamu, necháme ještě chvíli na grilu, než se eidam trochu rozteče a nakonec upečené pstruhy trochu poprášíme mletou sladkou paprikou.



O receptu Pstruh na grilu
vloženo dne:
upraveno dne: 13.07.2011
zobrazeno: 717x, uvařeno: 1x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 4.5
Počet hodnocení: 2
Nejlepší: 5Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 4




Komentáře návštěvníků k receptu na Pstruh na grilu


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Pstruh na grilu:

Mandlový pstruh
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Pstruh po sicilsku
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Dušený pstruh s limetkou
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Rajčata na grilu
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Kuřecí stehýnka na grilu
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Pstruh podle hlubockého baštýře
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Vepřové plátky plněné drůbežími játry na grilu
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Kapr na grilu
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Kapr na grilu s křenovou peřinkou
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Candát v anglické slanině na grilu
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Papriky na grilu
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Hříbky na grilu
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Medové kotlety na grilu
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Kuřecí prsa na grilu
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Kuřecí maso na grilu
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší