Hledání v databázi receptů

Segedín - recept

Zařazení:
Recepty na S, Hlavní jídla, Omáčky, Vepřové maso, Zelenina
Kuchyně:
maďarská
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

400 g tučnějšího vepřového
400 g kysaného zelí
40 g vepřového sádla
1 velká cibule
4 lžičky sladké papriky
půl lžičky kmínu
250 ml šlehačky
30 g hladké mouky
trocha cukru
lžička soli

Postup:

Cibuli nakrájíme na drobné kousky a osmahneme na rozpáleném sádle. Přidáme vepřové maso nakrájené na kostky, zasypeme paprikou a kmínem a na mírnějším ohni dusíme, dokud se nevydusí téměř všechna voda. Poté podlijeme horkou vodou a dusíme přibližně půl hodiny. Zelí pokrájíme na kratší kousky, přidáme k masu, vše osolíme a segedín dusíme další půlhodinu. Mouku rozmícháme ve šlehačce (lze nahradit zakysanou smetanou) a guláš touto směsí zahustíme. Podle chuti můžeme segedínský guláš dosladit. V tuto chvíli již prakticky hotový segedín pět minut provaříme a můžeme servírovat.

K segedínskému guláši se nejlépe hodí poctivý domácí knedlík. Dobrou chuť!



O receptu Segedín
vloženo dne:
upraveno dne: 22.07.2011
zobrazeno: 381x, uvařeno: 503x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 3.42395
Počet hodnocení: 217
Nejlepší: 5Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 1




Komentáře návštěvníků k receptu na Segedín


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Segedín:

Segedín z uzeného kuřete
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Domácí segedín
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší