Hledání v databázi receptů

Zavařené houby ve vlastní šťávě - recept

Zařazení:
Recepty na Z, Bezmasá jídla, Zavařování, Zelenina
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

1 kg hub(suchohřiby, babky podle chuti)
2 lžičky soli

Postup:

Čerstvé houby si očistíme, nakrájíme na středně velké kousky a vložíme do mísy. Přidáme 2 lžičky soli a dobře promícháme. Takto upravené houby vložíme do zavařovacích skleniček, pořádně utlačíme (houby varem zmenší objem) a vaříme 1 hodinu na malém stupni. Druhý den zopakujeme, vaříme 1 hodinu.

Takto zavařené houby můžeme použít pod maso, do smaženice, do polévky atd.



O receptu Zavařené houby ve vlastní šťávě
vloženo dne:
upraveno dne: 31.07.2011
zobrazeno: 398x, uvařeno: 1x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 4
Počet hodnocení: 4
Nejlepší: 5Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 2




Komentáře návštěvníků k receptu na Zavařené houby ve vlastní šťávě


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Zavařené houby ve vlastní šťávě:

Kapr na zelenině pečený ve vlastní šťávě
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Bleskovka - vlastní recept
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Houby na paprice s kuřecím masem
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Houby na maďarský způsob
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Houby na smetaně
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Zavařené maso
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Pečené houby
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Houby se smetanou
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Pečená vejce a houby portobelloPečená vejce a houby portobello
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší