Hledání v databázi receptů

Bulharské čevabčiči - recept

Zařazení:
Recepty na B, Hlavní jídla, Vepřové maso
Kuchyně:
bulharská
Počet osob:
4
Doba přípravy:
35 minut
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

1 větší kapusta (asi 400g)
1 cibule
2–3 stroužky česneku
200 g mletého vepřového masa
100 g tuku (sádlo, olej, pokrmový tuk)
1 vejce
sůl a pepř podle chuti
majoránka
mletá paprika
trochu mleté pálivé papriky

Postup:

Kapustu opereme, ovaříme, necháme okapat, překrájíme na menší kousky a umeleme na masovém strojku společně s vepřovým, česnekem a cibulí. Dáme do mísy a přidáme vejce, majoránku, papriku, sůl a pepř a řádně promíchám. Podle potřeby zahustíme strouhankou nebo zředíme mlékem. Lžící vykrajujeme malé šištičky, které smažíme na tuku. Osušíme je na ubrousku. Bulharské čevabčiči podáváme s bramborem, bramborovou kaší, hranolkami nebo bramborovým salátem.



O receptu Bulharské čevabčiči
vloženo dne:
upraveno dne: 09.08.2011
zobrazeno: 278x, uvařeno: 4x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 5
Počet hodnocení: 1
Nejlepší: 5Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 5




Komentáře návštěvníků k receptu na Bulharské čevabčiči


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Bulharské čevabčiči: