Hledání v databázi receptů

Abruzská hruška - recept

Zařazení:
Recepty na A, Zákusky, Ovoce
Počet osob:
4
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

4 hrušky
200 g žervé
50 g pistáciových oříšků
1 vanilkový cukr
1 citron

Postup:

Dobře vyzrálé hrušky omyjeme, osušíme a podélným řezem rozkrojíme na poloviny. Z obou půlek hrušek vyřízneme jadřinec a vnitřek hrušky pokapeme citronovou šťávou. Dále si ušleháme vanilkový cukr s žervé a touto směsí naplníme poloviny hrušek. K plnění používáme cukrářské zdobítko, z něhož vyšlehaný krém vytlačujeme. Nakonec si nasekáme pistáciové oříšky, kterými hrušky posypeme.



O receptu Abruzská hruška
vloženo dne:
upraveno dne: 11.10.2011
zobrazeno: 602x, uvařeno: 2x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 4.5
Počet hodnocení: 2
Nejlepší: 5Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 4




Komentáře návštěvníků k receptu na Abruzská hruška


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Abruzská hruška:

Smažená hruškaSmažená hruška
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší