Hledání v databázi receptů

Čabajské klobásy - recept

Zařazení:
Recepty na C, Vepřové maso
Doba přípravy:
45 minut
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

10 kg vepřového plecka nebo kýty
10 g hrubě tlučeného kmínu
270 g soli
5 g sanytru (dusičnan sodný, ledek)
10 g práškového cukru
50 g mletého černého pepře
8 g česneku
70 g papriky mleté sladké
20 g papriky mleté pálivé

Postup:

Maso semeleme nahrubo, přidáme všechno koření, rozetřený česnek a vše důkladně promícháme. Pak vše důkladně a natěsno nacpeme do střev a necháme uležet v chladu. Třetí den vyudíme na studeném kouři až do docílení pěkné červené barvy. Čabajské klobásy necháme uzrát na chladném místě alespoň 1 měsíc.



O receptu Čabajské klobásy
vloženo dne:
upraveno dne: 24.08.2011
zobrazeno: 814x, uvařeno: 276x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 2.9
Počet hodnocení: 10
Nejlepší: 5Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 1




Komentáře návštěvníků k receptu na Čabajské klobásy


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Čabajské klobásy:

Pikantní klobásy
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Kuřecí nudličky s knedlíčky z vinné klobásy
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Bramborové klobásy
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Zapečené klobásy
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší