Hledání v databázi receptů

Nilský okoun - recept

Zařazení:
Recepty na N, Hlavní jídla, Ryby
Počet osob:
2
Doba přípravy:
20 minut
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

400 g filet okouna nilského
bylinkové máslo
sůl
olej

Postup:

Filet z okouna rozkrojíme příčně napůl, obě vzniklé filety osolíme a necháme cca 2 hodiny v chladu odležet. Na rozpálenou pánev nalijeme trochu slunečnicového oleje – necháme hodně rozpálit a nilského okouna zprudka z jedné strany opečeme. Pak opatrně otočíme a opékáme již na mírnějším plamenu i z druhé strany. Na vrchní stranu nilskoho oknouna naneseme větší množství (cca polévkovou lžíci) bylinkového másla a necháme ho rozpustit. Poté necháme ještě filátka krátce odpočinout. Nilského oknouna podáváme s americkými bramborami.



O receptu Nilský okoun
vloženo dne:
upraveno dne: 27.08.2011
zobrazeno: 659x, uvařeno: 377x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 3.42
Počet hodnocení: 100
Nejlepší: 5Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 1




Komentáře návštěvníků k receptu na Nilský okoun


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Nilský okoun :