Hledání v databázi receptů

Kančí paštika - recept

Zařazení:
Recepty na K, Zvěřina, Pomazánky, Chuťovky
Doba přípravy:
120 minut
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

kančí maso
sádlo
bůček
kuřecí játra
cibule
5 vajec
kelímek smetany
koření dle chuti

Postup:

Sádlo nakrájíme na kousky a necháme lehce vyškvařit, přidáme talíř pokrájené cibule, podusíme, přidáme očištěná játra, opět podusíme a odstavíme. Všechno maso (kromě jater) dáme do velkého hrnce a vaříme v malém množství vody doměkka s kořením dle vlastní chuti. Pak necháme mírně zchladnout, smícháme s játrovou směsí, rozmixujeme, přidáme asi 5 vajec a kelímek smetany pro zjemnění. Dochutíme. Kančí paštiku plníme do sklenic a zavařujeme asi hodinu při 100 stupních. Druhý den zavařování opakujeme.



O receptu Kančí paštika
vloženo dne:
upraveno dne: 08.09.2011
zobrazeno: 689x, uvařeno: 2x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 3.75
Počet hodnocení: 8
Nejlepší: 5Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 1




Komentáře návštěvníků k receptu na Kančí paštika


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Kančí paštika:

Bramborová paštika
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Kuřecí paštika
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Bramborová paštika s kysaným zelím
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Kančí guláš s jeřabinami
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Paštika z králíka
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Moravská domácí játrová paštika
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Kančí guláš s brusinkami
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Kančí kýta se šípkovou omáčkou
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Kančí kýta s brusinkovou omáčkou
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Zabíjačková domácí paštika
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Kančí maso na medu
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Kančí kýta na víně
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Pečená játrová paštika
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Kančí kýta se šípkovou zavařeninou
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Kančí kýta na česneku
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší