Hledání v databázi receptů

Carpaccio classico - recept

Zařazení:
Recepty na C, Předkrmy, Hovězí maso
Kuchyně:
italská
Doba přípravy:
20 minut
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

hovězí svíčková (nejlépe z býka)
čerstvá bazalka
parmezán
olivový olej
pepř čerstvý celý
citron
čerstvý salát rucola

Postup:

Hovězí svíčkvou obalíme v čerstvé bazalce, zabalíme do potravinářské fólie a necháme namrazit v lednici. Namraženou svíčkovou krájíme na tenké plátky a skládáme na talíř, pokapeme kvalitním olivovým olejem, posypeme čerstvě strouhaným parmezánem, citronovou šťávou a opepříme čerstvě mletým pepřem. Carpaccio classico nakonec ozdobíme čerstvou rucolou.



O receptu Carpaccio classico
vloženo dne:
upraveno dne: 14.09.2011
zobrazeno: 303x, uvařeno: 2x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 4
Počet hodnocení: 2
Nejlepší: 4Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 4




Komentáře návštěvníků k receptu na Carpaccio classico


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Carpaccio classico:

Hovězí carpaccio
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Ananasové carpaccio se zázvoremAnanasové carpaccio se zázvorem
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Lososové carpaccio
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší