Hledání v databázi receptů

Divoký kanec v jalovci - recept

Zařazení:
Recepty na D, Hlavní jídla, Zvěřina
Počet osob:
4
Doba přípravy:
90 minut
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

600 g kančí plece
100 g kořenové zeleniny
50 g cibule
80 g margarínu
30 g hladké mouky
10 g rajského protlaku
50 g višňového džemu
1 pomeranč
divoké koření (bobkový list, celý pepř a nové koření)
tymián
8 kuliček jalovce
1/2 citronu
sůl
cukr podle chuti

Postup:

Kančí plec nakrájíme na menší kousky a osolíme. Kořenovou zeleninu nakrájíme na kostičky, cibuli najemno, z citronu oloupeme žlutou kůrku, odstraníme bílou slupku a dřeň pokrájíme.
Na polovině tuku osmažíme postupně zeleninu, cibuli a maso. Směs ochutíme kořením, cukrem citronovou kůrou a dření a vmícháme rajský protlak. Vše zalijeme asi 500 ml vody a dusíme doměkka. Ze zbývajícího tuku a mouky připravíme jíšku. Z masa vybereme kuličky koření a bobkový list a vše zahustíme jíškou. Nakonec přidáme džem a nakrájený pomeranč. Divokého kance v jalovci pak ještě provaříme asi 15 minut a dochutíme.



O receptu Divoký kanec v jalovci
vloženo dne:
upraveno dne: 16.11.2011
zobrazeno: 367x, uvařeno: 2x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 5
Počet hodnocení: 1
Nejlepší: 5Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 5




Komentáře návštěvníků k receptu na Divoký kanec v jalovci


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Divoký kanec v jalovci:

Srnčí kýta na jalovci
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Divoký vepřový gulášDivoký vepřový guláš
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Kanec na jalovci a tymiánu
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Moravský divoký šíp
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší