Hledání v databázi receptů

Borůvková povidla z bezinek - recept

Zařazení:
Recepty na B, Zavařování, Ovoce
Doba přípravy:
40 minut
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

1 kg bezinek (plody)
2 kg jablek
800 g pískového cukru
30 g kyseliny citronové
100 ml rumu

Postup:

Jablka si nakrájíme na menší kousky, rozvaříme, prolisujeme a ještě uvaříme. Do jablek vmícháme bezinky a ještě dále vaříme. Vmícháme cukr a kyselinu citronovou, ještě povaříme a nakonec dochutíme rumem. Sterilujeme ve skleničkách.
Borůvková povidla z bezinek potom mažeme na chleba.



O receptu Borůvková povidla z bezinek
vloženo dne:
upraveno dne: 16.10.2011
zobrazeno: 511x, uvařeno: 3x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 4.5
Počet hodnocení: 2
Nejlepší: 5Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 4




Komentáře návštěvníků k receptu na Borůvková povidla z bezinek


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Borůvková povidla z bezinek:

Borůvková bábovka
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Švestková povidla
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Švestková povidla bez míchání
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Borůvková marmeládaBorůvková marmeláda
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Švestková povidla pečená v troubě
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Domácí borůvková marmeládaDomácí borůvková marmeláda
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Borůvková omáčka na lívance a knedlíky
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Borůvková omáčka
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Jablečná povidla s octem
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší