Hledání v databázi receptů

Býčí žlázy - recept

Býčí žlázy nejsou příliš častou ingrediencí v české kuchyni, ale zároveň nejsou úplně neznámé, přestože býčí žlázy na talíři spousta lidí odmítá nejspíše kvůli přesudkům. V každém případě je tento recept na přípravu býčích žláz velmi jednoduchý a zároveň nabízí opravdu chutný pokrm.


Zařazení:
Recepty na B, Hovězí maso
Kuchyně:
česká
Počet osob:
4
Doba přípravy:
60 minut
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

400 g býčích žláz
3 cibule
4 stroužky česneku
červené víno
mletá ostrá paprika
mletý černý pepř

Postup:

Býží žlázy si nakrájíme na tenoučké plátky, nasolíme a necháme chvilku odpočinout. Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na rozehřáté pánvi, na osmaženou cibuli vložíme býčí žlázy, osmahneme z obou stran a na mírném ohni dusíme doměkka. Když jsou býčí žlázy měkké přidáme prolisovaný česnek, zasypeme je paprikou a pepřem, zalijeme vínem a ještě podusíme (samozřejmě ještě můžeme dochutit dle vlastní chuti a fantazie). Býčí žlázy můžeme podávat s bramborovou kaší nebo jen vařenými brambory.



O receptu Býčí žlázy
vloženo dne:
upraveno dne: 26.01.2014
zobrazeno: 521x, uvařeno: 108x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 3.625
Počet hodnocení: 8
Nejlepší: 5Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 1




Komentáře návštěvníků k receptu na Býčí žlázy


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Býčí žlázy:

Smažené býčí žlázy
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší