Hledání v databázi receptů

Katův šleh - recept

Zařazení:
Recepty na K, Hlavní jídla, Vepřové maso, Zelenina
Doba přípravy:
45 minut
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

400 g vepřové kýty (kuřecích prsou)
2 cibule
2 čerstvé červené papriky (nebo sterilované kapie, feferonky dle chuti)
sterilované okurky (záleží na jejich velikosti a na Vaší chuti)
kečup
sůl
pepř

Postup:

Maso si nakrájíme na kousky, osolíme a orestujeme. Přidáme cibuli. Podlijeme troškou vody (někdy není třeba, záleží na tom, kolik vody pustí maso). K masu přidáme na kousky nakrájenou čerstvou červenou papriku a dusíme do měkka. Použijeme-li kapii stačí prohřát. Před koncem přidáme asi 1 - 1, 5 lžíci kečupu, na kousky nakrájené sterilované okurky, dosolíme, dopepříme. Prohřejeme.
Katův šleh podáváme nejlépe s hranolky nebo s rýží.



O receptu Katův šleh
vloženo dne:
upraveno dne: 16.10.2011
zobrazeno: 1109x, uvařeno: 2x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 4.66665
Počet hodnocení: 6
Nejlepší: 5Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 3




Komentáře návštěvníků k receptu na Katův šleh


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Katův šleh:

Katův šleh z vepřového
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Katův špaček
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší