Hledání v databázi receptů

Brněnský drak - recept

! Recept dosud nebyl schválen administrátorem !


Počet osob:
6
Doba přípravy:
220 minut
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

6 ks vepřové panenské
olej
1 PL kečupu
2 PL strouhaného křenu
česnek
100 g červené sterilované papriky
1 PL hořčice
150 g sterilované okurky
sůl

Postup:

Panenskou svíčkovou naklepeme hranou dlaně po délce, okraje neřízneme několika řezy asi 1,5 cm hlubokými. Maso oslíme, potřeme česnekem a necháme asi 2-3 hodiny odležet. Pak na oleji po obou stranách opečeme. Na talíř klademe porci hranolů, přes které dáme opečené maso, které zdobíme jemně nastříkanou hořčicí, kečupem, strouhaným křenem a červenou kapií, vytváříme jako hlavu a "krunýř" draka, ocas pak zhotovíme z vějířku okurky. Okraje talíře zdobíme zeleninovou oblohou.



O receptu Brněnský drak
vloženo dne:
upraveno dne: 04.12.2011
zobrazeno: 85x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 4
Počet hodnocení: 1
Nejlepší: 4Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 4




Komentáře návštěvníků k receptu na Brněnský drak


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Brněnský drak:

Brněnský řízek
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Brněnský dančí steak
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší