Hledání v databázi receptů

Hustopečský flamendr - recept

Zařazení:
Recepty na H, Hlavní jídla, Vepřové maso
Kuchyně:
česká
Počet osob:
4
Doba přípravy:
20 minut
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

900 g vepřové panenky
3 ks větší cibule
1 čajová lžička worchesteru
2 polévkové lžíce kečupu
10 ks feferonek
1 polévková lžíce hladké mouky
olej
křen
pepř
sůl

Postup:

Vepřové maso (nemusí být bezpodmínečně panenka) nakrájíme na tenké nudličky, prosypeme moukou a vegetou, vše dobře promícháme, mírně osolíme a v rozpáleném oleji prudce opečeme. Pak přidáme najemno nasekanou feferonku, na úzké plátky nakrájenou cibuli a krátce podusíme s následným přidáním kečupu a worchesteru. Na talíři hustopečského flamendra dle chuti sypeme strouhaným křenem a úzkými kolečky cibule, podáváme třeba s chlebem.



O receptu Hustopečský flamendr
vloženo dne:
upraveno dne: 18.03.2012
zobrazeno: 654x, uvařeno: 2x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 4.14285
Počet hodnocení: 7
Nejlepší: 5Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 1




Komentáře návštěvníků k receptu na Hustopečský flamendr


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Hustopečský flamendr:

Guláš flamendr
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Flamendr z krůtího masa
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší