Hledání v databázi receptů

Hanácký brabec - recept

Zařazení:
Recepty na H, Hlavní jídla, Vepřové maso
Kuchyně:
česká
Počet osob:
6
Doba přípravy:
70 minut
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

600 g vepřové kýty
300 g vepřového bůčku
1 čajová lžička sádla
1 větší cibule
1 čajová lžička rajského protlaku
1 čajová lžička hladké mouky
kmín
sůl

Postup:

Kýtu nakrájíme na 6 plátků, rovněž tak vykostěný bůček. Plátky kýty lehce naklepeme, osolíme, okořeníme a klademe na ně bůček. Svineme jako závitek, dáme na pekáček se sádlem, přidáme nakrájenou cibuli, rajský protlak, mírně podlejeme a dáme do horké trouby péci doměkka. Během pečení maso podléváme výpekem. Pak maso vyjmeme, výpek zaprášíme moukou, opražíme, zalejeme vodou a provaříme. Do nezcezené šťávy dáme brabce, prohřejeme a podáváme se zelím a bramborovými plackami



O receptu Hanácký brabec
vloženo dne:
upraveno dne: 17.03.2012
zobrazeno: 194x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 5
Počet hodnocení: 1
Nejlepší: 5Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 5




Komentáře návštěvníků k receptu na Hanácký brabec


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Hanácký brabec:

Pečený moravský brabec
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší