Hledání v databázi receptů

Krůta po kyjovsku - recept

Zařazení:
Recepty na K, Hlavní jídla, Drůbež
Kuchyně:
česká
Počet osob:
8
Doba přípravy:
60 minut
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

1,5 kg krůty
100 g slaniny
1 polévková lžíce kečupu
1 polévková lžíce hladké mouky
2 cibule
nové koření
celý pepř
bobkový list
olej
sůl

Postup:

Krůtu naporcujeme, omyjeme a prošpikujeme na nudličky nakrájenou slaninu (polovinu množství). Na sádle opražíme druhou polovinu slaniny, spolu s jemně nakrájenou cibulí. V tomto základu opečeme osolené porce krůty, přidáme rajský protlak, koření, mírně podlijeme a v troubě za občasného podlévání pečeme doměkka. Vypečenou šťávu mírně zahustíme moukou. Při servírování porce pečené krůty přelijeme zahustěným výpekem. Krůtu pečenou po kyjovsku podáváme s vařenou rýží nebo vařenými brambory.



O receptu Krůta po kyjovsku
vloženo dne:
upraveno dne: 13.03.2012
zobrazeno: 172x, uvařeno: 5x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 4
Počet hodnocení: 5
Nejlepší: 5Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 2




Komentáře návštěvníků k receptu na Krůta po kyjovsku


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Krůta po kyjovsku:

Pečená krůta
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší