Hledání v databázi receptů

Pangas na másle - recept

Zařazení:
Recepty na P, Hlavní jídla, Ryby, Pro děti
Kuchyně:
česká
Počet osob:
4
Doba přípravy:
60 minut
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

1 balení Pangase
1 kostka másla 250 g
sůl
Podravka
pepř
koření na ryby

Postup:

Zmrazeného Pangase necháme mírně rozmrznout.
Než nám ryba povolí, na pánvi si rozehřejeme máslo a pangase do něj ponoříme. Chvilku počkáme a otočíme. Hned jak rybu otočíme, rovnou ji osolíme, opepříme a zasypeme Podravkou smíchanou s kořením na ryby. Počkáme přibližně 2 minuty a opět pangase otočíme a okořeníme. Doba otočení a dopečení ryby je orientační, záleží na tom, jak máme velkou rybu. Dopečeného pangase přendáme na talíř a ihned podáváme. Jako přílohu volíme šťouchané brambory s cibulkou nebo brambory, hranolky, . ... Chuť takto upraveného pangase výborně doplní kompot, červená řepa nebo čerstvá zelenina.



O receptu Pangas na másle
vloženo dne:
upraveno dne: 10.03.2012
zobrazeno: 484x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 4.8
Počet hodnocení: 5
Nejlepší: 5Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 4




Komentáře návštěvníků k receptu na Pangas na másle


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Pangas na másle:

Papriky na másle
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Muchomůrka růžovka pečená na másle
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Grilovaný pstruh na másle
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Pečený pstruh na máslePečený pstruh na másle
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Pangas zapečený se smetanou a cibulí
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší