Hledání v databázi receptů

Bozbaš - recept

Zařazení:
Recepty na B, Polévky, Masité polévky
Počet osob:
8
Doba přípravy:
40 minut
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

500 g skopového masa
1500 ml vody
200 g hrášku
2 cibule
300 g brambor
2 jablka
2 polévkové lžíce rajčatového protlaku
pepř
sůl
olej

Postup:

Skopové maso si opláchneme a nakrájíme na kostičky, nasolíme a zalijeme vodou tak, aby bylo jen potopeno (nesmí plavat!) a vaříme na středním plameni (pokud se nám utvoří pěna, sebereme ji). Cibuli si nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji, přidáme ji k masu společně s hráškem (výborný je hrášek mražený). Brambory a jablka si omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kostičky (jablka zbavíme jádřinců) a přidáme do polévky, společně s rajčatovým protlakem. Dochutíme solí a pepřem. Vše zalijeme zbytkem vody a povaříme asi dvacet minut (vše doměkka!).



O receptu Bozbaš
vloženo dne:
upraveno dne: 15.03.2012
zobrazeno: 278x, uvařeno: 1x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 4.5
Počet hodnocení: 2
Nejlepší: 5Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 4




Komentáře návštěvníků k receptu na Bozbaš


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Bozbaš: