Hledání v databázi receptů

Maďarské maso ve vinném láku - recept

Zařazení:
Recepty na M, Hlavní jídla, Omáčky, Hovězí maso
Počet osob:
4
Doba přípravy:
90 minut
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

800 g zadního hovězího
150 g uzené slaniny, nakrájené na tenké proužky
3 cibule
trocha oleje
500 ml kysané smetany
2 lžíce majoránky
kostka masoxu
500 ml bílého vína
1 lžička solamylu
sůl

Postup:

Den předem nebo alespoň hodinu před přípravou nalijeme víno do uzavíratelné sklenice, přidáme 2 lžíce majoránky a sklenici uzavřeme. Maso omyjeme a nakrájíme na proužky. V kastrolu rozpustíme slaninu. Přidáme olej a najemno nakrájenou cibuli a necháme ji zesklovatět. Přihodíme kostky masa a zprudka za stálého míchání osmahneme. Osolíme, přidáme masox a podlijeme lákem z vína a majoránky. Přikryté maso dusíme doměkka. Mezitím smícháme smetanu s 1 lžičkou solamylu a když je maso měkké, opatrně vlijeme do hrnce. Omáčku prohřejeme a už nevaříme. Maďarské maso ve vinném láku podáváme s krupicovými noky.



O receptu Maďarské maso ve vinném láku
vloženo dne:
upraveno dne: 16.03.2012
zobrazeno: 76x, uvařeno: 2x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 3.5
Počet hodnocení: 2
Nejlepší: 4Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 3




Komentáře návštěvníků k receptu na Maďarské maso ve vinném láku


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Maďarské maso ve vinném láku:

Kuřecí maso se zelím
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Kuřecí maso s jablky
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Placičkové čínské maso
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Kuřecí maso na kukuřici
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Sojové maso s lečem
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Sojové maso na bylinkách
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Maso v kapustě
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Maso v bramborech
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Sojové maso v marinádě
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Maso na zelenině a žampiónech
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Zapékané kuřecí maso s brokolicí
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Maso po indicku
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Měšťanské maso
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Vepřové maso s bramborem
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Zapékané maso se smetanou
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší