Hledání v databázi receptů

Pstruh na švýcarský způsob - recept

Zařazení:
Recepty na P, Hlavní jídla, Ryby
Počet osob:
1
Doba přípravy:
30 minut
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

1 pstruh
2 lžíce octa
směs čerstvých bylinek (bazalka, pažitka, petrželka, tymián, rozmarýn)
1 malá cibule
2 lžíce změklého másla
sůl a pepř
100 ml bílého vína
máslo nebo olej na vymazání pekáčku

Postup:

Čerstvého pstruha nejdříve očistíme a vykucháme. Připraveného pstruha omyjeme a necháme ho pár minut namočený v octového vodě. Pak pstruha vyjmeme, znovu pečlivě opláchneme a osušíme. Osolíme a opepříme zvenku i zevnitř a vložíme do vymazaného pekáčku. Troubu předehřejeme na 200 °C. Pstruha v pekáčku podlijeme vínem a pečeme asi 25 minut. Mezitím připravíme bylinkovou směs. Bylinky a cibuli nasekáme nadrobno a vmícháme do změklého másla. Ochutíme solí a pepřem. Ke konci pečení máslo poklademe na pstruha a necháme rozpustit. Pstruha na švýcarský způsob na talíři ozdobíme snítkou rozmarýnu.



O receptu Pstruh na švýcarský způsob
vloženo dne:
upraveno dne: 18.03.2012
zobrazeno: 172x, uvařeno: 2x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 3.5
Počet hodnocení: 2
Nejlepší: 4Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 3




Komentáře návštěvníků k receptu na Pstruh na švýcarský způsob


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Pstruh na švýcarský způsob:

Mandlový pstruh
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Pstruh po sicilsku
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Dušený pstruh s limetkou
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Kuře na africký způsob
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Tofu na čínský způsob
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Špenát na turecký způsob
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Špenát na lahodný způsob
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Tiramisu na český způsob
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Houby na maďarský způsob
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Brokolice s česnekem na italský způsob
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Pstruh podle hlubockého baštýře
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Švýcarský řízek
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Králík na svárovský způsob
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Cuketa na řecký způsob
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Cuketa na orientální způsob
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší