Hledání v databázi receptů

Pstruzi na jablkách - recept

Zařazení:
Recepty na P, Hlavní jídla, Ryby, Ovoce
Kuchyně:
česká
Počet osob:
4
Doba přípravy:
40 minut
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

4 pstruzi
6 kyselejších jablek
1 menší cibule
200 ml bílého vína
strouhaný muškátový oříšek
zelená petržel
100 ml smetany
olej

Postup:

Vykuchané a očištěné pstruhy omyjeme a důkladně osušíme. Osolíme a necháme 30 minut odležet v ledničce. Oloupanou cibuli nasekáme nadrobno, zpěníme na oleji a pstruhy pod obou stranách prudce opečeme. Jablka oloupeme, omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Přidáme k rybám. Vše podlijeme vínem, dochutíme strouhaným muškátovým oříškem a nasekanou zelenou petrželkou. Přikryjeme a dusíme doměkka. Nakonec pstruhy na jablkách zjemníme smetanou.



O receptu Pstruzi na jablkách
vloženo dne:
upraveno dne: 31.03.2012
zobrazeno: 74x, uvařeno: 1x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 5
Počet hodnocení: 1
Nejlepší: 5Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 5




Komentáře návštěvníků k receptu na Pstruzi na jablkách


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Pstruzi na jablkách:

Kuřecí játra na jablkách
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Krůtí prsa na jablkách
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Bažant na jablkách
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Pstruzi ve slanině
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Pstruzi smažení v sýrovém těstíčku
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Pstruzi v česnekovém těstíčku
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší