Hledání v databázi receptů

Debrecínská roštěnka - recept

Zařazení:
Recepty na D, Hlavní jídla, Hovězí maso, Uzeniny
Kuchyně:
česká
Počet osob:
4
Doba přípravy:
30 minut
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

600 g hovězí roštěné
20 g hladké mouky
1 lžíce sádla
1 větší pórek
80 g degrecínské šunky
2 zelené papriky
100 g čerstvých hub
2 rajčata
masový vývar
1 pálivá paprička
4 lžíce zakysané smetany
zelená pažitka
sůl
pepř

Postup:

Hovězí roštěnec nakrájíme na plátky. Zlehka naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Rozpálíme sádlo a maso po obou stranách opečeme. Vyjmeme a uložíme do tepla. Na výpeku zpěníme drobně nakrájený pórek, přidáme na nudličky nakrájenou šunku, papriku a na plátky nakrájené houby. Vše orestujeme. Podlijeme vývarem, vložíme maso a přidáme oloupaná a nakrájená rajčata, nasekanou pálivou papričku a dusíme doměkka. Hotovou debrecínskou roštěnou podáváme pokapanou zakysanou smetanou a posypanou pažitkou.



O receptu Debrecínská roštěnka
vloženo dne:
upraveno dne: 31.03.2012
zobrazeno: 157x, uvařeno: 25x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 3.52
Počet hodnocení: 25
Nejlepší: 5Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 2




Komentáře návštěvníků k receptu na Debrecínská roštěnka


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Debrecínská roštěnka:

Sojová roštěnka
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Selská roštěnka
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Rozmarýnová roštěnka
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší