Hledání v databázi receptů

Patizonový perkelt - recept

Zařazení:
Recepty na P, Hlavní jídla, Zelenina, Brambory, Houby
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

1 patizon
2 rajčata
1 zelená paprika
1 cibule
5 stroužku česneku
2 brambory
20 dkg vařeného kuřecího masa
hlíva ústřičná
kuřecí vývar podle potřeby
200 ml zakysané smetany
sůl
pepř
kari koření
olej

Postup:

Všechny suroviny na perkelt nakrájíme. Na pánev dáme trochu oleje na kterém necháme zesklovatět cibuli, přidáme kari a pak přídáme zeleninu a brambory, vše nakrájené na kostičky. Perkelt osmahneme a zalijeme vývarem, dusíme do měkka. Dále do perkeltu přidáme nakrájené vařené maso (nemusí být), podušenou hlívu ústřičnou a vše, pepř, sůl a necháme prohřát. Nakonec přidáme rozmíchanou zakysanou smetanu. Podle potřeby můžeme patizonový perkelt zahustit moukou. Kdo má rád ostřejší jídlo může při dušení přidat i chili papričku. Hotový perkelt podáváme s krajíčkem tmavého chleba.



O receptu Patizonový perkelt
vloženo dne:
upraveno dne: 14.08.2011
zobrazeno: 360x, uvařeno: 1x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 5
Počet hodnocení: 1
Nejlepší: 5Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 5




Komentáře návštěvníků k receptu na Patizonový perkelt


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Patizonový perkelt:

Krůtí perkelt s paprikouKrůtí perkelt s paprikou
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Kuřecí perkelt
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší