Hledání v databázi receptů

Candát po řecku - recept

Zařazení:
Recepty na C, Hlavní jídla, Ryby
Doba přípravy:
90 minut
Vlož k receptu vlastní fotku
Ingredience:

300 g očištěného candáta
4 větší brambory
4 větší rajčata
4 větší citrony
1 cibule
sůl
pepř
kari koření
olivy-1 sáček ve slaném nálevu
rostlinný olej

Postup:

Candáta si naporcujeme na podkovy, osolíme ho, opepříme a dáme asi na 10 minut odpočinout do lednice. Brambory ve slupce povaříme asi 10 minut. Do připraveného pekáče nebo zapékací mísy si mezitím nalijeme trochu oleje. Povařené brambory si nakrájíme na plátky a vyložíme jimi dno pekáče. Stejně postupujeme u cibule, rajčat a citronů. Candáta vyjmeme z lednice, lehce ho osušíme, okořeníme ho kari a vložíme na střed pekáče. Pekáč vložíme do předem vyhřáté trouby a pozvolna pečeme asi 1 hodinu. Před vyjmutím z trouby na candáta nasypeme na jemno nakrájené olivy. Takto upraveného candáta po řecku můžeme servírovat s vařeným bramborem.



O receptu Candát po řecku
vloženo dne:
upraveno dne: 07.10.2011
zobrazeno: 479x, uvařeno: 2x
recept vložil/a:

Hodnocení receptu
Ohodnotit:


Průměrné hodnocení: 3.5
Počet hodnocení: 2
Nejlepší: 4Zobrazit hodnocení
Nejhorší: 3




Komentáře návštěvníků k receptu na Candát po řecku


K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Vložení nového komentáře k receptu:

Mail: E-mailová adresa (nezobrazuje se)
Kód: Opište kód z obrázku



Tisk receptu
vytisknout recept
Poslat recept mailemposlat mailem Správa fotek receptuvložit fotku Vložit nový recept
vložit recept



Podobné recepty jako Candát po řecku:

Candát v okurkové omáčce
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Kuřecí po řecku
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Candát v bílém víně
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Cukety po řecku
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Candát v anglické slanině na grilu
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší

Plněné papriky po řecku
  • hnus
  • nic moc
  • průměr
  • hezké
  • nejlepší