Recepty

Rozmanitost bílkovin – od tempehu po nejlepší sýrovou omáčku

V kuchyni se otevírají dveře do nekonečného světa chutí a textur a právě potraviny...

Recepty

Kombinace chutí v jedinečném triu – brambory, cuketa, dýně

Brambory, cuketa a dýně – tato trojice zeleniny přináší do kuchyně nejen výrazné...

Recepty

Čtyři levné chutné pokrmy z běžných ingrediencí

Lidé hledají jednoduché a chutné recepty, které mohou obohatit jejich každodenní menu....

Recepty

Babiččin štrúdl – recept

Babiččin štrúdl je klasický moučník, který vyvolává hřejivé vzpomínky na domácí...

Recepty

Zapečená rýže se zeleninou – recept

Zapečená rýže se zeleninou je chutné a výživné jídlo z jednoho talíře, které kombinuje...

Recepty

Kmínový chléb z domácí pekárny – recept

Kmínový chléb je lahodný a aromatický bochník s přídavkem kmínu. Jeho výrazná chuť a...

Recepty

Vepřové ledvinky s hlívou – recept

Vepřové ledvinky s hlívou jsou vynikající pokrm, který kombinuje nezaměnitelné chutě a...

Recepty

Špikované krůtí filátko pečené v křehkém těstě – recept

Milovníci drůbeže by měli zbystřit. Špikované krůtí filátko pečené v křehkém těste...

Recepty

Pikantní kuřecí nudličky se zeleninou a americkými bramborami – recept

Pikantní kuřecí nudličky vypadají jako pokrm s exotickým jménem. Avšak za tímto...

Recepty

Nepečený dortík ze zakysané smetany – recept

Mezi milovníky sladkého se o tomto dezertu mluví pouze uctivě. Nepečený dortík ze zakysané...

Recepty

Bramborové škubánky s mákem a povidly – recept

Kdo by neznal bramborové škubánky s mákem a povidly. Tradiční pokrm české kuchyně je...

Recepty

Zapečený patizon – recept

Patizon býval pro většinu lidí neznámým exotickým jídlem. Nyní však získává tato...

Copyright © 2024 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang